Op zoek naar een voordelige buscamper?

VanTaggio betekent voordeel in het Italiaans

Op zoek naar een goedkope buscamper? Een VanTaggio is een voordelige buscamper met de uitstraling van een echte AmorA camper. Omdat ze voorzien zijn van een eenvoudig, maar functioneel interieur kunnen wij deze goedkope buscampers voor een zachte prijs aanbieden. 

Er is al een VanTaggio interieur vanaf € 26.399,-!

Een van de grote voordelen van de VanTaggio buscamper interieurs is dat deze op een later tijdstip eenvoudig uitgebreid kunnen worden naar de AmorA-standaard die u in onze reguliere buscamper modellen vindt. Zo is een VanTaggio interieur al geheel voorbedraad om de installatie van extra elektrische opties zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook wordt er bijvoorbeeld al een ringleiding ingebouwd, zodat de installatie van een standkachel op een later tijdstip met zo min mogelijk kosten voor u kan plaatsvinden.

Al onze Spazio modellen kunnen we nu ook aanbieden met een VanTaggio interieur, hieronder ziet u b.v. een VanTaggio2 met lengtebed interieur.

Wanneer u informatie wilt ontvangen voor interieur prijzen en eventuele opties kunt u mij een contact formulier sturen met de betreffende vraag.