Over ons


Ik, Jaap Raat, begon mijn eigen interieurbouwbedrijf in Amsterdam in het jaar 2000.

Ik verhuisde mijn bedrijf in 2010 naar ’s-Hertogenbosch vanwege de liefde en dus niet alleen voor de Bossche Bollen :). In het jaar 2007 kochten wij onze eerste camper: een Volkswagen LT 28. Het gehele interieur werd eigenhandig vervangen en hebben enkele jaren met liefde met deze 6 cilinder diesel door Europa gezworven. Maar het minimale motorvermogen ging ons uiteindelijk tegenstaan. Dus op zoek naar een nieuwe investering! Mijn vrouw had maar een paar wensen…. En dat was een ruim bed zoals thuis, overdag veel ruimte en niet te grote bus! Die uitdaging ging ik aan en ontwikkelde het RollOverLiftBed® systeem en kochten een Fiat Ducato L3 H2. 

Het viel ons op hoeveel mensen positief en enthousiast op de door ons bezochte campings op onze camperindeling en interieur reageerden. Dat gaf ons een zetje om eens deel te nemen aan een camperbeurs om zo te bekijken of hier animo voor zou bestaan. Het zal u niet verbazen na het zien van al onze gerealiseerde projecten dat het een zeer geslaagde zet was! 

 

Op dit moment kunnen wij u 8 bus campermodellen/interieurs aanbieden op diverse bus lengtes. Deze bouwen wij in op zowel een nieuwe als ook in een gebruikte Fiat Ducato, Peugeot Boxer of Citroen Jumper.
Door mijn expertise op autogebied, kan ik naar wens, u ook helpen bij het zoeken van een geschikte gebruikte of nieuwe bedrijfswagen.

Tot slot:

Wij zijn geen groot bedrijf en wensen dit ook niet te worden maar zijn groot in onze klantgerichtheid en service en werken met de best mogelijke materialen waar nog ruimte is voor persoonlijke wensen, kleuren en materiaalsoorten.
Kortom: mocht u na het bekijken van onze website geïnteresseerd zijn in één van onze bus campermodellen, nodigen wij u van harte uit een vrijblijvende afspraak te maken!

Met vriendelijke campergroet,

Jaap Raat