Spazio 2 RollOverLiftBed®: Buslengte 540 cm en dwars bed

Een buscamper interieur met een dwars bed, voor een buslengte van 540 cm, voorzien van een moderne, ruime inrichting dankzij het RollOverLiftBed-systeem.

Prijs interieur vanaf € 37.645,-

Standaard al voorzien van o.a.

  • Hordeur voor een insect vrij comfort
  • 1000W omvormer van 12v naar 230v
  • Warmwater boiler
  • Buitendouche aansluiting
  • Veel stopcontacten en USB aansluitingen
  • Diesel verwarming gemonteerd onder de camper
  • en nog veel meer......

Deze AmorA buscamper met RollOverLiftBed®-systeem is een buscamper voor 2 personen met een ruim interieur voor optimale leefruimte, voorzien van een ruim dwars bed van 140 x 196cm

De keuken in deze buscamper is aan 2 kanten gesitueerd met aan één zijde de kookplaat met 3 branders en aan de andere zijde de wastafel/spoelbak. Het keukenblad en de gootsteen zijn beiden van hetzelfde hoogwaardig composiet materiaal samengesteld.

Het interieur wordt in alle modellen compleet gemaakt met een toiletruimte, deze kan afgesloten worden met een harmonicadeur en wanneer het toilet gebruikt wordt kan de deur zodanig geplaatst worden dat u in privacy naar het toilet kunt gaan.

Het extra bankje in de cabine geeft u de kans om tegen over elkaar te kunnen zitten, de tafel kan in alle richtingen gedraaid worden.

U kunt uw AmorA buscamper uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hordeur voor insect-vrij comfort, een koffieautomaat die door middel van een liftsysteem uit de bovenkast komt zakken of een Lithium accu die u nog meer campervrijheid biedt, zeker in combinatie met een zonnepaneel.

Kortom: keuze en mogelijkheden in overvloed!

Dag opstelling

Nacht opstelling

VARIATIES OP DEZE UITVOERING

Er kunnen ook nog variaties geleverd worden op deze uitvoering zoals getoond op de foto's hieronder. De koelkast staat aan de kant van de schuifdeur en het bankje is wat verbreed met daaronder eventueel een Porta Potty, de inkijk wordt heel ruimtelijk door deze opstelling