Spazio 1 RollOverLiftBed®: Buslengte 490 cm en dwars bed

Een buscamper interieur met een dwars bed, voor een buslengte van 490 cm, voorzien van een moderne, ruime inrichting dankzij het RollOverLiftBed-systeem.

Prijs interieur Spazio1 met hef dak    € 39.645,-

Prijs interieur Spazio1 met vast dak  € 37.645,-

Standaard al voorzien van o.a.

  • Hordeur voor een insect vrij comfort
  • 1000W omvormer van 12v naar 230v
  • Warmwater boiler
  • Buitendouche aansluiting
  • Veel stopcontacten en USB aansluitingen
  • Diesel verwarming gemonteerd onder de camper
  • en nog veel meer......

Deze Spazio 1 is de kortste AmorA buscamper met een buitenlengte van slechts 490cm. Deze buscamper met hefdak geeft u optimale ruimte voor dagelijks gebruik. Dit model is ook te verkrijgen met een vast hoog dak.

Deze AmorA buscamper met RollOverLiftBed®-systeem is een buscamper voor 2 personen met een ruim interieur voor optimale leefruimte, voorzien van een ruim dwars bed van 138 x 196 cm.

De keuken in deze buscamper is aan 2 kanten gesitueerd met aan één zijde de kookplaat met 2 branders en aan de andere zijde de wastafel/spoelbak. Het keukenblad en de gootsteen zijn beiden van hetzelfde hoogwaardig composiet materiaal samengesteld.

In deze compacte buscamper is een Porta-Potti verwerkt in de opstap voor het bed.

Het extra bankje in de cabine geeft u de kans om tegen over elkaar te kunnen zitten, de tafel kan in alle richtingen gedraaid worden.


U kunt uw AmorA buscamper uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hordeur voor insect-vrij comfort, een koffieautomaat* die door middel van een liftsysteem uit de bovenkast komt zakken of een Lithium accu die u nog meer campervrijheid biedt, zeker in combinatie met een zonnepaneel.

Kortom: keuze en mogelijkheden in overvloed!

* alleen met hoogte 2 dak

Dag opstelling

Nacht opstelling