Spazio 3 Met vaste lage bedden: Buslengte 599 cm en 2 lengtebedden

Een modern buscamper interieur voor een buslengte van 599 cm, voorzien van twee vaste lengtebedden voor optimaal slaapcomfort.

Prijs interieur vanaf € 41.645,-

Standaard al voorzien van o.a.

  • Hordeur voor een insect vrij comfort
  • Warmwater boiler
  • Buitendouche aansluiting
  • Veel stopcontacten en USB aansluitingen
  • Diesel verwarming gemonteerd onder de camper
  • en nog veel meer......

Deze buscamper indeling met LowSteadyBed® (vast laag bed) is een buscamper voor 2 personen met een ruim interieur waarin de 2 aparte lengtebedden van 85 x 200 cm vast en laag zijn ingebouwd. U kunt er ook voor kiezen het tussenstuk op te laten vullen met een extra matras voor meer contact.

De keuken in een LowSteadyBed® bus camper is aan één zijde gesitueerd met 2 losse kookplaten met hiertussen een spoelbakje wat uit hetzelfde mooie composiet materiaal bestaat als het keukenblad.

Het interieur wordt in alle modellen compleet gemaakt met een toiletruimte, deze kan afgesloten worden met een harmonicadeur en wanneer het toilet gebruikt wordt kan de deur zodanig geplaatst worden dat u in privacy naar het toilet kunt gaan. Daarbij is ook gedacht aan veel opbergruimte, zowel boven als onder de bedden!

Het extra bankje in de cabine geeft u de kans om tegen over elkaar te kunnen zitten, de tafel kan in alle richtingen gedraaid worden.

U kunt uw AmorA buscamper uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hordeur voor insect-vrij comfort, een koffieautomaat die door middel van een liftsysteem uit de bovenkast komt zakken of een Lithium accu die u nog meer campervrijheid biedt, zeker in combinatie met een zonnepaneel.

Kortom: keuze en mogelijkheden in overvloed!