Spazio 2 Met vast laag bed: Buslengte 540 cm en dwars bed

Een modern buscamper interieur voor een buslengte van 540 cm, voorzien van een vast, dwars bed voor optimaal slaapcomfort.

Prijs interieur vanaf € 37.645,-

Standaard al voorzien van o.a.

  • Hordeur voor een insect vrij comfort
  • Warmwater boiler
  • Buitendouche aansluiting
  • Veel stopcontacten en USB aansluitingen
  • Diesel verwarming gemonteerd onder de camper
  • en nog veel meer......

Deze camper indeling met LowSteadyBed® (vast laag bed) is een buscamper voor 2 personen voorzien van een ruim dwars bed van 136 x 196 cm. Dit vast en laag ingebouwd bed geeft, in combinatie met de slim gesitueerde keukenopstelling, toch een ruimtelijk gevoel!

De keuken in een LowSteadyBed® bus camper is aan één zijde gesitueerd met 2 losse kookplaten met hiertussen een spoelbakje wat uit hetzelfde mooie composiet materiaal bestaat als het keukenblad.

Het interieur wordt in alle modellen compleet gemaakt met een toiletruimte, deze kan afgesloten worden met een harmonicadeur en wanneer het toilet gebruikt wordt kan de deur zodanig geplaatst worden dat u in privacy naar het toilet kunt gaan. 

Het extra bankje in de cabine geeft u de kans om tegen over elkaar te kunnen zitten, de tafel kan in alle richtingen gedraaid worden. Ook door de vele lades (o.a. onder het bed) en de ruime bovenkasten heeft u genoeg opbergmogelijkheden.

U kunt uw AmorA buscamper uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hordeur voor insect-vrij comfort, een koffieautomaat die door middel van een liftsysteem uit de bovenkast komt zakken of een Lithium accu die u nog meer campervrijheid biedt, zeker in combinatie met een zonnepaneel.

Kortom: keuze en mogelijkheden in overvloed!

 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Fotoboek.cshtml)

VARIATIES OP DEZE UITVOERING

Voor deze uitvoering kunnen ook variaties gemaakt worden zoals het model hieronder waar geen vast toilet is gemaakt maar een model met een Porta Potty uitschuifbaar bij de schuifdeur en wat ook tevens als extra zitje gebruikt kan worden bij bezoek. De lage kasten geven een extra ruimte gevoel.

 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Fotoboek.cshtml)

Bij de onderstaande uitvoering is het bankje weg gelaten en de keuken doorgetrokken voor nog meer aanrecht ruimte. De tafel is uitschuifbaar en omklapbaar, let ook op de ingebouwde oven, hangkast en houder voor koffieautomaat die uit de bovenkast kom schuiven.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Fotoboek.cshtml)