AmorA Spazio 4 RollOverLiftBed lengtebed model jong gebruikt

Nog te bouwen AmorA Spazio 4 op basis van een nieuwe Fiat Ducato met automaat

Deze mooie jong gebruikte Fiat Ducato 640cm en stahoogte van 212cm  kunnen wij voor u ombouwen tot b.v. een AmorA Spazio 4 met RollOverLiftBed lengtebed en fietsgarage. Dit model heeft een ruim bed van 180x200cm (uit te breiden naar 215cm) maar heeft overdag veel leefruimte door het RollOverLiftBed systeem en wanneer u wil gaan slapen kost het u nog geen 10 seconden, dit model heeft ook alles in huis zoals aan beide kanten de keuken met grote spoelbak, ruime 3 pits kookplaat en een vast toilet. De garage biedt ruimte voor de tuinstoelen, tuintafel die boven de fietsen hangen waardoor makkelijk te pakken zonder de fietsen te hoeven uitladen, de fietsen kunnen ook onder het rijden opgeladen kunnen worden!  Deze camper voor 2 personen heeft een ruime zit in de vorm van draaibare stoelen en een bankje om eens tegenover elkaar te kunnen zitten.

Deze jong gebruikte Fiat Ducato uit 2021 heeft een 180pk euro6d motor met 9-traps volautomaat van ZF, 3500kg laadvermogen in de kleur licht grijs. De Ducato heeft o.a. de volgende opties, lichtmetalen velgen (excl. sidebars), camera, navi, cruise control, climate control, apple carplay android auto, groot scherm, Led dagrijlichten, digitaal dashboard, keyless entry en nog veel meer...  met een kilometerstand van 51.600 km kunt u met de camper nog vele kilometers beleven. De camper wordt afgeleverd met een service beurt en 1 jaar garantie verzekering van Autotrust.

De camper in dit voorbeeld is uitgerust met de volgende opties:

  • Stoel verlaag sokkels voor beter zicht door de voorruit en geen last van bungelende benen wanneer stoelen zijn gedraaid
  • Hordeur voor insect vrij comfort
  • Luifel
  • Buitengasaansluiting voor BBQ met snel sluiting en slang 300cm
  • Buitendouche aansluiting
  • boiler
  • Zonnepaneel 115W
  • Bearlock 

Voor verdere specificaties kunt u contact opnemen met AmorA campers

(de voorbeeld foto's kunnen afwijken met de hierboven genoemde opties)

Prijs incl. BTW en BPM € 110.968,--